«

feb 04

Hur skyddar du din smartphone mot väder eller skador?

635889722282925947-504382870

Dagens smartphones bär vi med oss i stort sett hela dagarna, antingen nedstoppade i väskor eller direkt i fickor på kläderna. Det är en personlig värdesak som många gånger har ett högre värde än vad vi oftast har på oss i exempelvis kontanter. En smartphone är inte något vi inhandlar varje dag, den brukar allt som oftast köpas efter lite fundering och jämförande. Den kan kosta allt från några tusen till en prislapp närmare tiotusen. Vi är nog många som på många sätt ser inköpet av en mobiltelefon som en viktig investering. Inte bara pengamässigt utan även produktmässigt, eftersom vi faktiskt använder den till i stort sett det mesta i vardagen. Från det att marknadens första smartphones presenterades har vi som alltid när det gäller ny teknologi sett en snabb och kreativ utveckling av modeller, prestanda och funktion. Vilken modell vi än väljer är det såklart viktigt att vi vårdar våra telefoner för att få ut det mesta av våra investerade pengar. Vi är nog dock ganska många som kan skriva under på att det inte alltid är så lätt att hålla sin telefon i sitt ursprungliga skick. Det är mycket som händer under en dag, allt från att vi lägger ifrån oss telefonen på smutsiga och olämpliga ytor till att vi tappar den i marken när vi ska lägga ner den i fickan. Eftersom vi har smartphonen med oss var vi än går påverkas den automatiskt av allt från väder och vind till vattenspill och klumpighet. De flesta telefoner kan idag klara sig skapligt med hjälp av enklare plastskydd eller mobilskal, men det är stor skillnad mellan hur en telefon av bra kvalitet klarar sig i jämförelse med en av sämre kvalitet.

När man planerar att köpa en ny smartphone är det av stor fördel att man ser över sin vardag så att man faktiskt investerar i en typ av telefon som är anpassad efter det liv man lever. Att välja en Android-telefon är ett bra alternativ för den som vill ha en bra produkt till ett rimligt pris. Android-telefoner finns det gott om på marknaden, men kvaliteten varierar mellan så väl modeller som tillverkare. Det presenteras ofta olika typer av tester både på nätet och i tidningar där experter och paneler provar sig fram mellan marknadens olika smartphoneprodukter. ZTE mobiltelefoner har den senaste tiden fått fina resuméer och kommentarer där experter framför allt rosar och framhäver den kinesiska tillverkarens förmåga att skapa maximal prestanda för varje krona den kostar. En tålig och rejäl telefon för en inte allt för dyr peng helt enkelt. Det är nog den för stunden bästa android telefonen när det gäller pris och kvalitet. Kanske är det ingen tillfällighet att ZTE idag är världens fjärde största mobiltillverkare och en av de mest innovativa aktörerna på marknaden.

Vare sig man tillhör den typ av smartphoneanvändare som bär telefonen lite slarvigt i fickan eller om man är den som använder sin smart telefon i stort sett under hela dagen och låter den vara konstant aktiv när det gäller surfande, telefoni, spelande och användning av appar bör man definitivt ha en smarttelefon av hög kvalitet som den som ZTE erbjuder. Då vet man åtminstone att telefonen i sig har en automatiskt hög förmåga att skydda sig mot yttre skador i olika former och ser man därutöver till att skydda telefonen med ett anpassat skal och en säkerhetsplast på skärmen har man en fullt optimal smartphone.

Företag och organisationer som köper in smartphones till alla sina anställda bör definitivt se till modellens kvalitet för att få ut så mycket som möjligt för de investerade pengarna. Det är även av stor vikt att modellen har en hög tålighet för att hålla så länge som möjligt. Det är väl knappast någon överdrift att det är en väldigt onödig kostnad att behöva byta flera telefoner inom kort tid bara för att ledningen valt en billigare smartphonemodell av sämre kvalitet. Det lönar sig helt enkelt i längden att investera i en smartphone som ZTE där man som konsument vet vad man får samt att den har ett högt värde i förhållandet pris – kvalitet.